handgemaaktbrood


Graag laten we je kennis maken met HANDGEMAAKTBROOD. Om je zo te kunnen laten genieten van heerlijk ambachtelijk brood zoals je het niet eerder proefde. 

HANDGEMAAKTBROOD is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten, volgens een meer dan 100 jaar oude receptuur. Alle broden worden met de hand afgewerkt.

Vervolgens worden ze op de steenovenvloer afgebakken.

 

Ieder brood heeft zo zijn eigen artisanale uitstraling. Kwaliteit staat voorop en tijd is het allerbelangrijkste ingredient. 

HANDGEMAAKTBROOD werkt uitsluitend met natuurzuivere ingredienten en gebruikt dus geen enkele toevoeging om het brood te verbeteren.

 

Klik hier om naar de site van HANDGEMAAKTBROOD te gaan. Hier lees je nòg meer over dit heerlijke brood.

Waar komt ons brood vandaan?


HANDGEMAAKTBROOD maakt al 100 jaar haar brood met de allerbeste en lekkerste ingredienten. Tarwe, spelt en rogge halen we uit Beieren in Duitsland. De kruiden en noten die we gebruiken, komen uit de zonnige Provence. Olijven en olie halen we uit Griekenland en het zeezout uit Italië.

We gebruiken het zuivere water dat uit de Beierse Bergen komt. We maken onze broden met zowel gist als desem. Daarnaast is tijd het belangrijkste ingrediënt.

 

 

 

 

We hebben heerlijke volkoren broden om de dag mee te beginnen, maar ook wit, met spelt, rogge en meergranen. Voor het weekend hebben kleine handgemaakte broodjes voor een luxe ontbijt-op-bed. Voor de gezellige avonden met vrienden en het kaasplankje, zijn de broden met zwarte olijven, Galepeño pepers, tomaat en basilicum het meest geschikt.

 

Ons hele assortiment bestaat uit meer dan 100 soorten brood dat op de steenovenvloer wordt gebakken. Haast elke week komt daar wel weer een nieuwe broodsoort bij.

 

HANDGEMAAKTBROOD staat voor uniek brood met alleen natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen, voor een aantrekkelijke prijs. 

Speciaal voor de grootverbruikers onder ons

Speciaal voor de gastronomie, maakt HANDGEMAAKTBROOD de mooiste en lekkerste broden. Van grote rustieke broden van 1500g. met minimaal snijverlies, tot kleine broodjes van 35g.

Kijk ook eens naar mooie slanke broodjes, de Canapé van 400g. 


Ook ideaal bij de broden van HANDGEMAAKTBROOD is dat alle broden zeer vochtrijk zijn.


Het kan dus geen kwaad ze nogmaals af te bakken, of zelfs de volgende dag, zonder verlies van smaak en verandering van consistentie van het brood.

 

Alle broden zijn met de hand gemaakt. Deze kunnen daarom van vorm afwijken en dat is nou juist weer de kracht van HANDGEMAAKTBROOD. Alle broden zijn uniek! Laat je informeren over de mogelijkheden. 

Geen broodje hetzelfde

Onze bakkers maken sinds jaar en dag met de hand van ieder brood een uniek kunstwerkje.
Dat doen we iedere dag en dat al meer dan 100 jaar lang.

Met vaardige slagen en vingervlugheid, wordt ieder brood in vorm gebracht, opgebold, ingesneden en soms voorzien van een prachtig decor, zoals dat heet. 

Vervolgens maakt de oven met z'n warmte een prachtige creatie in de korst. En dat met enige willekeur.


 

onze producten

Boulot d'Epautre Spelt Desem

Boulot d'Epautre Spelt Desem

Couronne Cerealia

Couronne Cerealia

Vanilla Choc Chip Muffin

Vanilla Choc Chip Muffin

Triple Chocolate Flowerpot Muffin

Triple Chocolate Flowerpot Muffin

Focaccia Pomodorini

Focaccia Pomodorini

Baguette Traditionelle Desem

Baguette Traditionelle Desem

Onze Focaccina's

Onze Focaccina's

Double Chocolate Mini Muffin

Double Chocolate Mini Muffin

Lingua d'Olive

Lingua d'Olive

Al ons brood >>